Χειρότερο ξεκίνημα 10ετίας για Μπαρτσελόνα

Χειρότερο ξεκίνημα 10ετίας για Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Χειρότερο ξεκίνημα 10ετίας για Μπαρτσελόνα

bet365

Οι 8 χαμένοι βαθμοί στα εφτά πρώτα ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου αποτελούν το χειρότερο ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα την τελευταία 10ετίας, θυμίζοντας ομάδα του... Ράικαρντ.

Οι «μπλαουγκράνα», έπειτα και από την ήττα με σκορ 4-3 στο Βίγκο από τη Θέλτα, το βράδυ της Κυριακής, έχουν συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς από τα πρώτα εφτά ματς της σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν και ανασυγκροτούνται με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, περιμένοντας και την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Φέτος, έχουν έρθει ήττες από τις Αλαβές και Θέλτα, ενώ έχει σημειωθεί και μια ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου», με αποτέλεσμα τους εφτά χαμένους βαθμούς.

Επί εποχής Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο, οι Καταλανοί είχαν καταφέρει να χάσουν μόλις 14 πόντους καθ'όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, φτάνοντας φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η τρέχουσα, είναι η χειρότερη επίδοση των τελευταίων 11 ετών για τη Μπαρτσελόνα όσον αφορά στα πρώτα εφτά παιχνίδια του «Μαραθωνίου», αφού τη σεζόν 2005-2006, με τον Φρανκ Ράικαρντ στην άκρη του πάγκου, είχαν χαθεί 11 βαθμοί στο ίδιο σημείο!

Ισοπαλίες με Αλαβές, Βαλένθια, Σαραγόσα και Λα Κορούνια, ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι μοναδικές νίκες είχαν σημειωθεί απέναντι στις Μαγιόρκα και Μπέτις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα