Θλάση ο Διαμαντάκος, δεν αλλάζει το ρόστερ

Θλάση ο Διαμαντάκος, δεν αλλάζει το ρόστερ

Θλάση ο Διαμαντάκος, δεν αλλάζει το ρόστερ

Ο Ελληνας επιθετικός θα μπει στα... πιτς και ο Σκίμπε αποφάσισε πως για την ώρα δεν θα υπάρξει κι αντικαταστάτης του στο ρόστερ της Εθνικής.

Με μείον ένα ποδοσφαιριστή θα πάει στα ματς με Κύπρο και Εσθονία ο Μίκαελ Σκίμπε. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ο οποίος είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Δευτέρας έκανε εξετάσεις κι αποδείχθηκε πως υπέστη θλάση στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο ματς. Ταυτόχρονα όπως γινόταν γνωστό από την ομάδα, ο Διαμαντάκος δεν θ' αντικατασταθεί από άλλον ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός επιθετικός προσήλθε με ιστορικό προ δεκαημέρου τραυματισμού στον σύλλογό του, το οποίο είχε αντιμετωπιστεί από την Καρλσρούη, με τον Διαμαντάκο όμως ν' αγωνίζεται για περίπου 15 λεπτά στο ματς με την Ντίσελντορφ το Σάββατο. Αυτό προφανώς επιβάρυνε τον τραυματισμό του κι αποδείχθηκε ότι έχει υποστεί θλάση.

Ύστερα από επικοινωνία με την Καρλσρούη, αποφασίστηκε να παραμείνει ο ποδοσφαριστής τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για θεραπεία, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες της Εθνικής με την Κύπρο και την Εσθονία.

Best of internet