Φυτανίδης: «Έχει κερδίσει τον σεβασμό μας ο Κορακάκης»

Φυτανίδης: «Έχει κερδίσει τον σεβασμό μας ο Κορακάκης»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε για όσα γίνονται στον Ατρόμητο και φυσικά για τον Γιώργο Κορακάκη, τονίζοντας πως έχει κερδίσει τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών.

Φυτανίδης: «Έχει κερδίσει τον σεβασμό μας ο Κορακάκης»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ο Γιώργος Κορακάκης είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας. Είναι προπονητής στην Κ20 της ομάδας μας και βοηθάει τα παιδιά να εξελιχθούν και να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Ξέρει την ομάδα πολύ καλά εντός και εκτός αποδυτηρίων και είναι εκείνος που έδωσε την ηρεμία και την ώθηση μετά το δύσκολο ξεκίνημα που είχαμε. Όταν κάτι δεν πάει καλά, ευθύνες έχουμε όλοι, και οι προπονητές και οι παίκτες και όλοι. 

Επίσης, όταν όλα πάνε καλά την επιτυχία επίσης τη γευόμαστε όλοι. Αυτά που έχουμε πετύχει τα τελευταία δύο παιχνίδια με τον κ. Κορακάκη είναι πολύ σημαντικά και δίνουν πόντους και στο δικό του έργο, τόσο ως προπονητής των ακαδημιών όσο και εδώ. Προσωπικά ελπίζω να του δοθεί η ευκαιρία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής και έχει κερδίσει το σεβασμό όλων μας.

Είναι θέμα της διοίκησης. Δεν είναι κάτι στο οποίο μπορούμε οι παίκτες να πάρουμε θέση».

Best of internet