Αρνήθηκε αλκοτέστ και συνελήφθη ο Βάις!

Αρνήθηκε αλκοτέστ και συνελήφθη ο Βάις!

Σοβαρούς μπελάδες με τον Νόμο για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος τέθηκε εκτός Εθνικής Σλοβακίας λόγω... αλκοτέστ.

Αρνήθηκε αλκοτέστ και συνελήφθη ο Βάις!
Ο Βάις συνελήφθη από την αστυνομία της Μπρατισλάβα για αντίσταση κατά της Αρχής. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ και τεστ αίματος, όταν τον σταμάτησε η τροχαία.
 
Έτσι πλήρωσε τις συνέπειες και τέθηκε εκτός Εθνικής. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, Γιαν Κόζακ, τόνισε σχετικά: "Αναφορικά με τον Βλάντιμιρ Βάις, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον παίκτη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθαμε σε επαφή με τον δικηγόρο του και μας είπε ότι ο παίκτης θα είναι μαζί μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Προσωπικά θα του μιλήσω. Ανεξαρτήτως εάν είναι ένοχος ή αθώος, αποφάσισα ότι δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια, επειδή πρέπει να εργαστούμε με ηρεμία. Θα δούμε τι θα γίνει με τις έρευνες και τότε θα βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής για εμάς, ένας παίκτης - κλειδί, αλλά η Σλοβακία έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να δοθούν και σε άλλους ευκαιρίες".

Best of internet