«Μπράβο ρε Ολυμπιακάρα, παίξαμε μπαλάρα»!

Δημήτρης Τομαράς
«Μπράβο ρε Ολυμπιακάρα, παίξαμε μπαλάρα»!

bet365

Τρομερός ο ενθουσιασμός και το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το 3-0 με την ΑΕΚ. Η αποθέωση του Μπέντο στους παίκτες του και οι ατάκες που ακούστηκαν.

«Μπράβο ρε Ολυμπιακάρα, παίξαμε μπαλάρα», έλεγε χαρακτηριστικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που εάν και... παλιός είχε μεγάλη πίεση και άγχος για το ματς. Ο έμπειρος μέσος και αρχηγός των Ολυμπιακού έδειχνε και πολύ ανακουφισμένος από αυτό το 3-0, καθώς ήξερε πολύ καλά την σημασία της αναμέτρησης.

Ο συμπαίκτης του Ταρίκ Ελιουνούσι τόνιζε από την άλλη ότι «είναι η πιο μεγάλη μας και η πιο σημαντική μας νίκη έως την επόμενη». Ο Πάουλο Μπέντο από την πλευρά του ήταν τόσο ικανοποιημένος που έσπευσε να κάνει χειραψίες ακόμα και με τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής όπως ο Φελίπε Πάρντο ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης και άλλα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός απένειμαν τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές.

«Κάνατε ότι είπαμε. Γκολ νωρίς και μεγάλη πίεση μέχρι το τέλος. Μπράβο σας», είπε προς τους παίκτες ο Ίβηρας τεχνικός, δείχνοντας με κάθε τρόπο τα θετικά του συναισθήματα και την εκτίμησή του προς εκείνους. Από τους ξένους παίκτες αυτός που... αποθεώθηκε πιο πολύ ήταν ο Αντρέ Μάρτινς αλλά και ο Ιντέγε ενώ όλοι μετά έπεσαν πάνω στον Κώστα Φορτούνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα