Στο εξωτερικό ο Μελισσανίδης...

Στο εξωτερικό ο Μελισσανίδης...

Γιώργος Τσακίρης
Στο εξωτερικό ο Μελισσανίδης...

bet365

Για τη Σιγκαπούρη πέταξε το μεσημέρι το αφεντικό της ΑΕΚ που εννοείται πως παρά τις σημαντικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν την Ένωση.

Τα ζητήματα που... τρέχουν στην ΑΕΚ είναι αρκετά αλλά εννοείται πως εκείνο που 'χει τη μεγαλύτερη σημασία τούτη την ώρα είναι κατά πόσο θα προχωρήσουν σε αλλαγή τεχνικού. Όπως ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr υπήρξε σύσκεψη κορυφής απόντος του Κετσπάγια και ταυτόχρονα θα γίνει συνάντηση των Μπάγεβιτς, Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο με τον Γεωργιανό τεχνικό που εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Κοινώς θα συζητήσουν οι άνθρωποι που ηγούνται του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποφασίζουν για όλα αν θα πρέπει να προχωρήσουν με νέο προπονητή άρα και να τελειώσουν πολύ γρήγορα τη συνεργασία τους με τον Τμούρ Κετσπάγια, ή αν θα ικανοποιηθούν από όσα ακούσουν και γενικά από το αποτέλεσμα της συνάντησής του για να συνεχίσουν μαζί. Ακόμη τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο στο «κιτρινόμαυρο» ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εννοείται πως για όλα όσα γίνονται και αναμένεται να ακολουθήσουν είναι απόλυτα ενήμερος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και από το αποτέλεσμα της κουβέντας που είχαν οι Μπάγεβιτς, Μαϊστόροβιτς και Μπαρτόλο ενημερώθηκε, ενώ το ίδιο θα γίνει με την ολοκλήρωση της κουβέντας που θα έχουν οι άνδρες που αναφέρουμε με τον Γεωργιανό προπονητή της ΑΕΚ. Προφανώς και το μεγάλο αφεντικό να έχει ήδη γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, αλλά όπως και να 'χει άλλοι είναι εκείνοι που τρέχουν όλες τις υποθέσεις που αφορούν όλους εκείνους που βρίσκονται στα Σπάτα.

Πάντως ο Μελισσανίδης πέταξε το μεσημέρι με το ιδιωτικό του αεροπλάνο για τη Σιγκαπούρη για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ένα ταξίδι που ήταν αρκετό καιρό προγραμματισμένο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα