Γενική καθαριότητα στο ΒΑΚ

Γενική καθαριότητα στο ΒΑΚ

Γενική καθαριότητα στο ΒΑΚ

Γενική καθαριότητα στο ΒΑΚ, πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία των ανθρώπων του ΟΦΗ, αλλά και συνδρομή μηχανημάτων και συνεργείου από τον Δήμο Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, η μηχανοκίνητη σκούπα του Δήμου «σκούπισε» όλο το αθλητικό κέντρο και τους δρόμους, έγινε περισυλλογή σκουπιδιών, ειδικά σε σημεία που δεν ήταν τόσο εμφανή, κοπή χόρτων στα παρτέρια, αλλά και δέντρων του αθλητικού κέντρου.
 
«Οπως συνέβη πέρσι το καλοκαίρι, όπου το Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο του ΟΦΗ δέχθηκε σοβαρές παρεμβάσεις, έτσι και φέτος, στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι να λάμπει και να διατηρείται μέσα στο χρόνο, ως το στολίδι που διαθέτει ο σύλλογος, το οποίο και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού», αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.
 
Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί «τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, αλλά και τον υπεύθυνο καθαριότητας του Δήμου Μιχάλη Καρασάββα, για την διάθεση των μηχανημάτων και του συνεργείου καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, για τις εργασίες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο».

Best of internet