Σκίμπε: «Για να είσαι στην Εθνική πρέπει να παίζεις»

Gazzetta team
Σκίμπε: «Για να είσαι στην Εθνική πρέπει να παίζεις»

bet365

Το μήνυμά του για τις περιπτώσεις του Γιάννη Μανιάτη και του Αλέξανδρου Τζιόλη, έδωσε στο περιθώριο της συνάντησής του με τους προπονητές της SuperLeague, o Μίχαελ Σκίμπε.

Συνάντηση με τους περισσότερους από τους προπονητές των ομάδων της SuperLeague, είχε το πρωί της Δευτέρας ο Μίχαελ Σκίμπε. Και λέμε περισσότερους γιατί από τη συνάντηση στο ξενοδοχείο Metropolitan έλειπαν Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Ντόστανιτς (Λεβαδειακός), Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος), Παράσχος (Πλατανιάς), Λουτσέσκου (Ξάνθη) και Κορακάκης (Ατρόμητος), εκ των οποίων οι δύο τελευταίο, δικαιολογημένα καθώς παίζουν σήμερα.

Όπως ήταν λογικό, το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχουν οι Έλληνες παίκτες, κάτι που αναγνώρισε και ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του στο περιθώριο του ραντεβού.

«Μιλήσαμε για το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά για τα παιχνίδια από την Αυστραλία και μετά. Η κουβέντα μας πήγε και στους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και ψάχνουμε να βρούμε λύση με πνεύμα αλληλοκατανόησης. Έγινε μια ανοιχτή και ενδιαφέρουσα κουβέντα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ήρθαν όσοι περισσότεροι προπονητές μπορούσαν», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, δεν θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση για τον Αλέξανδρο Τζιόλη και τον Γιάννη Μανιάτη που δεν παίζουν σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά κλήθηκαν στην Εθνική: « Πρέπει να έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και μετά να βρούμε τις λύσεις. Σημαντικό είναι ότι για να βρίσκεσαι στην Εθνική, θα πρέπει να παίζεις. Εμείς αυτή την στιγμή στεκόμαστε στο πλάι των δυο παικτών και είναι σημαντικοί για μας».

Τέλος αναφορικά με τα παιχνίδια που ακολουθούν και το επίπεδο των ομάδων, επεσήμανε: «Δεν βλέπω σταθερό επίπεδο. Υπάρχουν πολλά πάνω κάτω. Χθες στο ντέρμπι είδαμε έναν καλό Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έτσι συνηθίζαμε να τον βλέπουμε στα περισσότερα ματς, αλλά φέτος για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένοι και θα δούμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα