«Στο Χαριλάου θα έρχεσαι για να χάσεις»

«Στο Χαριλάου θα έρχεσαι για να χάσεις»

«Στο Χαριλάου θα έρχεσαι για να χάσεις»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους του Αρη σχετικά με την εικόνα που θα πρέπει να παρουσιάζει το Κλεάνθης Βικελίδης. Από την άλλη πλευρά, ήταν φανερή και η απόγνωσή του για την καθυστέρηση έναρξης της Football League.

Ο προπονητής του Αρη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή των καναλιών Novasports στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Ούτε ο ίδιος ήταν σε θέση να προβλέψει την ακριβή ημερομηνία έναρξης της Football League, παραδέχθηκε επίσης ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση του προπονητή απέναντι στους παίκτες, όταν καλείται να τους διατηρεί σε εγρήγορση έπειτα από προετοιμασίας δυόμιση μηνών. «Έχουμε κάνεις δέκα φιλικά παιχνίδια. Κάπου οι παίκτες βαριούνται. Όταν έχεις παίξει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Κέρκυρα, Ξάνθη… Κάναμε ένα μικρό πρωτάθλημα φιλικών αγώνων. Κι αν δεν ξεκινήσει τώρα το πρωτάθλημα, τουλάχιστον ας αρχίσει τη μεθεπόμενη Κυριακή για να ξέρουμε τι να κάνουμε. Αρχίσαμε την προετοιμασία στις 25 Ιουλίου με την ελπίδα έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου. Πέρασαν δυόμιση μήνες και δε ξέρουμε τι μας γίνεται. Το τελευταίο παιχνίδι του Αρη ήταν τον περασμένο Μάιο. Κακά τα ψέματα. Μόνο με τα φιλικά δεν γίνεται», είπε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο, Αρης και ΟΦΗ είναι τα φαβορί για την άνοδο. «Με ονόματα και φανέλες δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Αρης και ΟΦΗ είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο σαν ομάδες και ιστορία, αλλά πρέπει να το αποδεικνύεις στο γήπεδο», είπε και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη: «Αυτή την τελευταία διετία η ομάδα ζει μια περιπέτεια, γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης. Ο Καρυπίδης έχει βάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ήταν συνεπής σε ό,τι είπε και τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου. Να δείξουμε ότι το Χαριλάου θα είναι τέτοια έδρα όπου θα έρχεσαι για να χάσεις».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα