Ο Μέσι δεν παίρνει ρεπό

Ο Μέσι δεν παίρνει ρεπό

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μέσι δεν παίρνει ρεπό

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε του είχε επιτρέψει να μην βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, όμως ο Λιονέλ Μέσι έδωσε κανονικά το «παρών» για να μπει στη δεύτερη φάση της αποθεραπείας του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα», φυσικά έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ και συνεχίζει την αποθεραπεία του στο «Ciutat Esportiva Joan Gamper» της Βαρκελώνης, υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείο της Μπαρτσελόνα.

Σήμερα (3/10), παρά το γεγονός πως θα μπορούσε ν' απολαύσει το ρεπό του, βρέθηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο και μπήκε στη δεύτερη φάση του προγράμματος της αποθεραπείας του για το πρόβλημα που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νόου».

Απώτερος στόχος είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στις 19 του μηνός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα