Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Ηρακλή!

Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Ηρακλή!

Κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Ηρακλή!

bet365

Η 8η Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία αναφορικά με τις φιλοδοξίες του Φάμπιο Μοντεκάλβο για τον Ηρακλή, αφού θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας εξακολουθεί να εμφανίζεται αισιόδοξος, θεωρώντας πως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα σφραγιστεί η συμφωνία του με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Ηρακλή.

Ο Μοντεκάλβο επαναλαμβάνει πως έχει λάβει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις από τους εταίρους του στο Ντουμπάι, κάνοντας λόγο για ποσό που θα ξεπερνάει τα 12 εκατ. ευρώ και το οποίο θα διατεθεί για τον «Γηραιό».

Ο πρόεδρος της FM Communication, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην πατρίδα του, ωστόσο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο «Καυτανζόγλειο» το παρών έδωσε ο Έλληνας εκπρόσωπος του, Βασίλης Διαμαντής, ο οποίος διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Ο Μοντεκάλβο αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσει από το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Ηρακλής.

Τα πάντα αναμένεται να κριθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αφού βάσει της συμφωνίας με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ο Ιταλός επίδοξος επενδυτής θα πρέπει να καλύψει την πρώτη και μεγαλύτερη από τις δόσεις για τις οποίες έχει δεσμευτεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα