Λεντέσμα: «Να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία»

Λεντέσμα: «Να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία»

Λεντέσμα: «Να συνεχίσουμε με αυτή τη νοοτροπία»

Σύμφωνα με τον Λεντέσμα ο Παναθηναϊκός είναι στη σωστή κατεύθυνση ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Ήταν σε ακόμη ένα ματς από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Κριστιάν Λεντέσμα τόνισε πως ο ίδιος νιώθει αυτοπεποίθηση ενώ είπε ότι η ομάδα του χρειάζεται να δουλεύει όπως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Nova» μετά τη νίκη επί του Αστέρα:

«Θα θέλαμε να κλείσουμε την εβδομάδα θετικά. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο ψύχραιμα με σκοπό τη νίκη. Βεβαίως υπήρχε κούραση, αλλά όλα πήγαν καλά».

Για την κούραση από το ματς με την Θέλτα: «Σήμερα παρατηρήθηκε η κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό συνέβη καθώς τα δύο προηγούμενα ματς ήταν πολύ έντονα. Παίζουμε όλο και καλύτερα και βλέπουμε όλοι μαζί πως μπορούμε να βελτιωνόμαστε».

Για τον ίδιο: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που πέτυχα τα δύο τέρματα, καθώς ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες με έχουν κάνει να νιώθω σημαντικός είτε παίζω είτε δεν παίζω. Αισθάνομαι μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

Για την κορυφή του πρωταθλήματος: «Για να διατηρηθούμε στην κορυφή πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και στο Europa League παίξαμε καλά, αλλά γυρίσαμε με άδεια χέρια. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με αυτή τη νοοτροπία για να πετύχουμε».

Best of internet