Η φιλοξενία, τα παράπονα για Σιδηρόπουλο και ο κόσμος

Δημήτρης Τομαράς
Η φιλοξενία, τα παράπονα για Σιδηρόπουλο και ο κόσμος

bet365

Ο Ολυμπιακός εισέπραξε τα συγχαρητήρια από την ΑΕΚ για την φιλοξενία, είχε παράπονα από Σιδηρόπουλο και ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο του.

Το τρίτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη είχε τα συγχαρητήρια της "Ένωσης" στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία. Κατά τα άλλα στον Ολυμπιακό έχουν παράπονα από τον Σιδηρόπουλο ειδικά για την φάση της μη αποβολής του Πατίτο για το χτύπημα στον Φιγκέιρας.

Ακούστηκε και η ατάκα "έκανε το 7-0, 3-0". Ακόμα γινόταν λόγος πως θα μπορούσε να είχε δει δύο κίτρινες και ο Μάνταλος. Επίσης στην πειραϊκή ομάδα ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο για τη στήριξή του και το γεγονός πως έγινε ένα ματς δίχως... παρατράγουδα και χωρίς ρίψη αντικειμένων και προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα