Μιλιβόγεβιτς: «Δικαιωθήκαμε για την πίεση»

Δημήτρης Τομαράς
Μιλιβόγεβιτς: «Δικαιωθήκαμε για την πίεση»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς τόνισε ότι ο Μπέντο δικαιώθηκε για την τακτική του και στάθηκε στην καλή ψυχολογία με την οποία ο Ολυμπιακός πάει στη διακοπή.

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Περιμέναμε ένα ματς με πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, καταφέραμε να κερδίσουμε τις περισσότερες και πιστεύω ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν το παιχνίδι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλαμε να ανοίξουμε το σκορ νωρίς, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ιδανικά μέσα στα πρώτα 15 λεπτά γιατί είμαστε κάπως κουρασμένοι μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η στρατηγική μας ήταν να πιέσουμε την ΑΕΚ από νωρίς, προκειμένου να σκοράρουμε. Το κάναμε και δικαιωθήκαμε, πιστεύω ότι η τακτική του προπονητικού μας επιτελείου δικαιώθηκε απόλυτα. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε πιο άνετα, να κρατήσουμε το προβάδισμα και να το επεκτείνουμε. Πλέον, πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος με καλή ψυχολογία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα