Λέσκοτ: «Αλλιώς το υπολογίζαμε» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Λέσκοτ: «Αλλιώς το υπολογίζαμε» (vid)

bet365

Η ΑΕΚ έχασε με κάτω τα χέρια στο Καραϊσκάκη και ο Τζολέον Λέσκοτ ήταν, όπως και όλοι στην ομάδα, απογοητευμένος μετά τη λήξη.

Μιλώντας στη Nova μετά την ήττα στο Φάληρο, ο Αγγλος κεντρικός αμυντικός προσπάθησε να εξηγήσει την κακή εικόνα της Ενωσης.

«Υπήρξε ένας συνδυασμός πραγμάτων που δεν πήγαν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε τόσο συγκεντρωμένοι, στο δεύτερο κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να δείξουμε περισσότερο πάθος, προσπαθήσαμε να το κάνουμε, μας βγήκε σε κάποιες στιγμές αλλά τελικά δεν ήταν όπως το υπολογίζαμε.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά από ό,τι περιμέναμε, θέλαμε να του σπάσουμε τον ρυθμό και να παίξουμε με αντεπιθέσεις αλλά το γρήγορο γκολ και η έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο είχε το αποτέλεσμα που είδαμε...

Είμαστε απογοητευμένοι, ήταν το πρώτο ντέρμπι και φεύγουμε με ένα μεγάλο σκορ. Θέλαμε κάτι καλύτερο, είμαστε απογοητευμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα