Κορδέρο: «Στην ΑΕΚ έζησα τα πάντα»

Κορδέρο: «Στην ΑΕΚ έζησα τα πάντα»

Gazzetta team
Κορδέρο: «Στην ΑΕΚ έζησα τα πάντα»

bet365

Μπορεί ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο να έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα αλλά θυμάται και πάντα θα θυμάται όσα έζησε στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε στην Ισπανία μετά από μια τετραετία στην Ενωση και για όσα έζησε σε αυτή μίλησε σε καταλανικό ραδιόφωνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κορδέρο...

Για το όσα έζησε στην ΑΕΚ: «Με την φανέλα της ΑΕΚ έζησα τα πάντα. Τα χρόνια που πέρασα εκεί και οι εμπειρίες που είχα βοήθησαν να εξελιχθώ και με σκληραγώγησαν σαν άνθρωπο. Έζησα πολύ άσχημα πράγματα αλλά και πολύ όμορφα, Έζησα πάρα πολλά πράγματα στην Ελλάδα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο ανοργάνωτο από το ισπανικό. Στην Ισπανία δίνουν μεγάλο βάρος στην τακτική. Εκεί όχι, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πιο αργό. Υπάρχουν 2-3 ομάδες με εξαιρετική ποιότητα αλλά οι υπόλοιπες είναι περίπου όπως οι ομάδες της Σεγούνδα».

Για τον υποβιβασμό: «Τη χρονιά του υποβιβασμού όλα ήταν άσχημα από την αρχή. Μιλούσαμε για όλα εκτός από ποδόσφαιρο και όταν αυτό συμβαίνει αυτό σε μια ομάδα τίποτα δεν πάει καλά. Τελικά στο τέλος τη σεζόν συνέβησαν πολύ άσχημα πράγμα και ήρθε ο υποβιβασμός. Είναι αλήθεια πως κάποιες φορές ένιωσα φόβο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όταν τελείωσε η σεζόν είπε "φεύγω από εδώ". Τελικά όμως επέστρεψα και από την πρώτη σεζόν τα πάντα άλλαξαν. Ήταν σαν να βρισκόμουν σε άλλη ομάδα, όλα ήταν διαφορετικά».

Για την επιστροφή του στην Ισπανία: «Έζησα στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω και να αγωνιστώ και πάλι στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Να ζήσω και πάλι την ατμόσφαιρα που υπάρχει εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα