Μπέντο, Καρεμπέ και Μοντέστο είδαν τους ερυθρόλευκους Νέους

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο, Καρεμπέ και Μοντέστο είδαν τους ερυθρόλευκους Νέους

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο με την πρώτη ομάδα αλλά και οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο είδαν το 7-0 των Νέων του Ολυμπιακού με ΑΕΚ.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Μπέντο μαζί με όλη την ομάδα και τους συνεργάτες του και τους Καρεμπέ και Μοντέστο. Δίπλα στην ομάδα Νέων και ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είδε το παιχνίδι και χειροκρότησε τις προσπάθειες και τα γκολ των παικτών του Βασίλη Βούζα στο 7-0 με την ΑΕΚ.
Κατά τα άλλα ο Μάριος Βρουσάι συνεχίζει να σκοράρει στο πρωτάθλημα Super League K-20. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει πετύχει γκολ και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση και έφτασε πλέον τα 5! Από ένα γκολ είχε με την Βέροια, τον Ηρακλή και την Λάρισα και δυο με την ΑΕΚ. Ο Θανάσης Ανδρούτσος σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Ο νεαρός φορ είχε σημειώσει ένα γκολ στο 4-1 της περασμένης περιόδου στον Ρέντη, το μοναδικό στην εκτός έδρας νίκη (0-1) στον 2ο γύρο (2015-16) και τρία στο φετινό 7-0 στον Ρέντη.
Στις εξέδρες βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας. Εκεί ήταν και οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού Γιώργος Βαϊτσης, Γιώργος Κοκολάκης, Τάσος Μητρόπουλος και Κυριάκος Τοχούρογλου. ​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα