Ενωτική κίνηση Ελευθεριάδη - Σάββα για την Εκλογική Επιτροπή

Ενωτική κίνηση Ελευθεριάδη - Σάββα για την Εκλογική Επιτροπή

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης έπειτα από πρόταση του Χρήστου Σάββα αποδέχθηκε να προκύψει στην Γ.Σ. της ΕΠΟ μία ενωτική σύνθεση Εκλογικής Επιτροπής. Δεν απέδωσε καρπούς η προσπάθεια.

Ενωτική κίνηση Ελευθεριάδη - Σάββα για την Εκλογική Επιτροπή
Η τοποθέτησή του:
 
Ξεκίνησα τη διαδρομή μου ως υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ με βασική επιλογή την ενότητα της ποδοσφαιρικής οικογένειας, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασφάλεια και ταχύτητα.
 
Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίθηκα αμέσως θετικά στην πρόταση που μου έγινε από τον κ. Χρήστο Σάββα να προκύψει στη Γενική Συνέλευση της 14ης Οκτωβρίου μια σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής (Πρόεδρος και μέλη) ενωτική και με ισομερή αναφορά. Δυστυχώς, η θετικότατη αυτή εξέλιξη, που θα αποφόρτιζε σημαντικά την κατάσταση και θα έδινε το μήνυμα της ενότητας, ενώ αρχικά  έγινε δεκτή στη συνέχεια ναυάγησε, επειδή διαφώνησαν δύο από τα γνωστότερα φαντάσματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, που έχουν αποκτήσει πάλι ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Ευχαριστώ τον κ. Σάββα για την θετικότατη στάση του στο θέμα, που αποδεικνύει ότι τον ενδιαφέρει ειλικρινά η πρόοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λυπάμαι, για το γεγονός πως μια τόσο σωστή πρόταση δεν πρόκειται τελικά να υλοποιηθεί, εξαιτίας ανθρώπων που έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλάνε «εξυγίανση» για την  προσωπική τους επιβίωση, με ότι σημαίνει ο όρος.

Best of internet