Αρης: Από το 1,8 στο… απόλυτο μηδέν

Αρης: Από το 1,8 στο… απόλυτο μηδέν

Gazzetta team
Αρης: Από το 1,8 στο… απόλυτο μηδέν

bet365

Βελτιωμένη η εικόνα του Άρη, που για πρώτη φορά μετά από οκτώ φιλικά κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στην Ελλάδα των έντονων συναισθημάτων, κρίσεις αναπτύσσονται ακόμη και στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Αρης πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, φαίνεται όμως ότι η χθεσινή (1/10) φιλική νίκη (0-1) επί του Πανθρακικού έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη.

Οι «κίτρινοι» εμφάνισαν χαρακτηριστικά ομάδας, παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα, δίχως όμως να δώσουν λύσεις σε συγκεκριμένες αδυναμίες όπως είναι η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Συγκριτικά όμως με τους προηγούμενους οκτώ φιλικούς αγώνες πέτυχαν κάτι που αγνοούσαν. Για πρώτη φορά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Τούτο βέβαια δεν πιστώνεται αποκλειστικά στην αμυντική τετράδα που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά στην ομαδική λειτουργία.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου το γεγονός ότι στις οκτώ αναμετρήσεις που είχαν προηγηθεί, ο Αρης δεχόταν κατά μέσο όρο 1,8 γκολ ανά αγώνα. Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς δίπλωμα προπονητή για να αντιληφθεί ότι με τη συγκεκριμένη αμυντική αποτελεσματικότητα… δεν πας πουθενά. Προς αυτή την κατεύθυνση δούλεψε η ομάδα στη διάρκεια της εβδομάδας. Σε σχέση πάντως με τα προηγούμενα παιχνίδια και με εξαίρεση το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας (σ. σ. Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο), ο Αναστόπουλος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στα άκρα τους Καράμπελα (αριστερά), Τζανακάκη (δεξιά).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα