Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (vids)

bet365

Όσο κι αν ο Ντιέγο Άλβες έδινε την ώθηση στους συμπαίκτες του στη Βαλένθια από τις δύο αποκρούσεις πέναλτι, οι Γκριεζμάν και Γκαμεϊρό δεν συγχώρησαν τα κενά και διαμόρφωσαν το 2-0 της Ατλέτικο στοι «Μεστάγια» για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Μπροστά στα μάτια του νέου τους προπονητή, Τσέζαρε Πραντέλι, που ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και παρακολούθησε το Κυριακάτικο ματς, οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά τα προβλήματα παραμένουν, χρειάζονται επιδιόρθωση και γι' αυτό το λόγο προσελήφθη ο νέος κόουτς αντί του Πάκο Αγιεσταράν.

Η Ατλέτικο είχε σε κέφια τον Κορέα που κινούταν από δεξιά, βοηθώντας όταν η ομάδα του χρησιμοποιούσε όλο το πλάτος του γηπέδου και στο 44' ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι όταν τον γκρέμισε ο Νάνι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκριεζμάν, όμως νικήθηκε από τον Ντιέγο Άλβες, που έφτασε στις 18 αποκρούσεις σε πέναλτι, όντας ήδη ο κορυφαίος στο συγκεκριμένο κομμάτι στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Γάλλος αστέρας θα έπαιρνε το... αίμα του πίσω στο 63ο λεπτό σκοράροντας εύκολα από το «ριμπάουντ» που πήρε ο Γκαμεϊρό, έπειτα από επέμβαση του Άλβες σε διαγώνιο σουτ που επιχείρησε με τη μια ο Φερνάντο Τόρες από αριστερά μέσα στην περιοχή.

Μαζί με το γκολ, ο Γκριεζμάν προσπάθησε ακόμα περισσότερο για την... εξιλέωση από το χαμένο πέναλτι του πρώτου μέρους και ήταν εκείνος που κέρδισε το δεύτερο, αλλά ο Γκάμπι που ανέλαβε την εκτέλεση, προστέθηκε απλά στα... θύματα του πορτιέρο της Βαλένθια που είχε πλέον 19 αποκρούσεις!

Η Βαλένθια, που πίεσε στα τελευταία λεπτά, είδε αρχικά τον Γκάμπι να έχει δοκάρι σε χαμηλό σουτ έξω από την περιοχή στο 80ο λεπτό, ενώ ο Μανγκαλά στο 89' έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά σε προώθησή του, με τον Όμπλακ να μπλοκάρει εύκολα.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Γκαμεϊρό πετυχαίνοντας το γκολ που δικαιούτω, χτυπώντας στην αντεπίθεση με κούρσα από αριστερά μέχρι να μπει στην περιοχή και από θέση βολής (εφόσον πρώτα είχε «αδειάσει» τον αντίπαλό του) να γράψει το τελικό σκορ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα