Σκέφτεται... την επόμενη ομάδα του ο Τζέραρντ!

Σκέφτεται... την επόμενη ομάδα του ο Τζέραρντ!

Κάτι από... Φραντσέσκο Τότι θέλει να θυμίσει ο Στίβεν Τζέραρντ που στα 36 του φαίνεται πως περισσότερο σκέφτεται τις προτάσεις που θα έχει για μεταγραφή, παρά την απόσυρση από την ενεργό δράση.

Σκέφτεται... την επόμενη ομάδα του ο Τζέραρντ!

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, τον επόμενο μήνα μένει ελεύθερης από τους Λ.Α. Γκάλαξι και ακόμα δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμος ν' αφήσει το ποδόσφαιρο, κυρίως από τη στιγμή που αισθάνεται ακόμα καλά και ξέρει ότι μπορεί να συνεχίσει για λίγο καιρό ακόμα.

«Σκέφτομαι αν θα μπορώ να συνεχίσω να παίζω είτε εδώ στο MLS, είτε κάπου αλλού όπου θα μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω είτε για έξι μήνες είτε και για μια σεζόν ολόκληρη... Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θ' αποσυρθώ ή αν θα συνεχίσω στο ποδόσφαιρο. Αν δεν βρεθεί κάτι θα ασχοληθώ άμεσα με τα σεμινάρια προπονητικής και θα δούμε που μπορεί να βγάλει αυτός ο δρόμος...

Προς το παρόν αυτό που ξέρω και μπορώ να πω είναι πως αισθάνομαι καλά και ξέρω ότι μπορώ να συνεχίσω να παίζω και να προπονούμαι κανονικά. Αντέχω και λατρεύω το ανταγωνιστικό επίπεδο, οπότε θα περιμένω να δω τι ακριβώς θα υπάρχει μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου με τους Γκάλαξι» είπε ο «Stevie G». 

Best of internet