Νιόπλιας: «Πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα μας»

Νιόπλιας: «Πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα μας»

Νιόπλιας: «Πολύ ευχαριστημένος απο την εικόνα μας»

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΑΟΧ με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ με τον τεχνικό των Ηρακλειωτών, Νίκο Νιόπλια, να εμφανίζεται άκρως ευχαριστημένος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ότι «η εμφάνιση ήταν πολύ καλή. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά δεν με ενδιαφέρει το σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο αυτό που είδα. Ημασταν οργανωμένοι σαν ομάδα και δεν κινδυνεύσαμε απο τον αντίπαλο, με εξαίρεση μια φάση, που είναι λογικό να σου κάνει ο αντίπαλος σε όλο το παιχνίδι».
 
Για την καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football league ανέφερε: «Έχει καταντήσει βαρετό να κάνουμε μόνο προπόνηση. Είναι δύσκολο για όλους μας αυτό. Ευτυχώς παίξαμε αυτά τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου, τα οποία μας έκαναν καλό.Θα ψάξουμε και άλλα φιλικά παιχνίδια και την επόμενη εβδομάδα».
 
Τέλος για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, που φέρνει τον ΟΦΗ αντίπαλο με Παναθηναικό, Ηρακλή και Απόλλωνα, ο Νίκος Νιόπλιας είπε πως «δεν θέλαμε μια μεγάλη ομάδα; Την έχουμε. Εχουμε και άλλες ομάδες με ιστορία, όπως ο Ηρακλής, αλλά και ο Απόλλων. Ιστορία όμως έχει και ο ΟΦΗ. Είναι ένας όμιλος με 4 ιστορικές ομάδες.
 
Για εμάς πρώτος στόχος είναι η άνοδος, μέσα απο το πρωτάθλημα της Football league, αλλά θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Είναι καλό για μας που θα ξεκινήσουμε εκτός έδρας αυτή τη σειρά των παιχνιδιών εκτός έδρας με ένα δυνατό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά θα έχουμε δυο παχνίδια στην έδρα μας με Παναθηναικό και Ηρακλή».

Best of internet