Με... ψυχιατρική υποστήριξη στο ντέρμπι! (vids & pics)

Με... ψυχιατρική υποστήριξη στο ντέρμπι! (vids & pics)

Περισσότεροι από 300 οπαδοί της ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ORIGINAL 21 και έδωσαν σύνθημα νίκης στο Καραϊσκάκη!

Με... ψυχιατρική υποστήριξη στο ντέρμπι! (vids & pics)

Τυπικά, η ΑΕΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο Φάληρο. Ουσιαστικά, όμως, θα έχει μαζί της όλο τον κόσμο της και αυτό το κατάλαβαν για τα καλά ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του το βράδυ του Σαββάτου. Περισσότεροι από 300 Ενωσίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών και μετέτρεψαν σε... Φιλαδέλφεια το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή, δίνοντας σύνθημα νίκης!

«Παίξτε με ψυχή και μυαλό, παίξτε δυνατά για τη νίκη. Οπως στον τελικό του κυπέλλου, έτσι και τώρα, νικήστε τους και τελειώστε τους. Τελειώστε τους μέσα στο Καραϊσκάκη! Κάντε μας χαρούμενους όπως στο κύπελλο και να συνεχίσουμε έτσι όλη τη χρονιά», ήταν μέρος των όσων είπαν στους ποδοσφαιριστές οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι άναψαν καπνογόνα και φώναξαν διάφορα συνθήματα, με τον «Ψυχίατρο» φυσικά να έχει την τιμητική του!

Η εντυπωσιακή, σε όγκο και παλμό, παρουσία των ΑΕΚτσήδων ενθουσίασε προπονητή και ποδοσφαιριστές, αν και αρχικά ο Τζολέον Λέσκοτ δεν κατάλαβε τι γινόταν. Οταν, όμως, μπήκε στο κλίμα το απόλαυσε, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μάλιστα έκανε «χέρια» μαζί με τους οπαδούς!

*Τα βίντεο είναι από το enwsi.gr.

Best of internet