Πετράκης: «Χωρίς να παίξουμε κερδίσαμε μια καλή ομάδα»

Νίκος Μαρούδας
Πετράκης: «Χωρίς να παίξουμε κερδίσαμε μια καλή ομάδα»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν καλός απέναντι στην Κέρκυρα, όμως κρατάει την νίκη...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να πω ότι σήμερα ήταν σπουδαίο το αποτέλεσμα. Καταφέραμε και κερδίσαμε μια ομάδα με ποιότητα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την νοοτροπία ειδικά στο αμυντικό κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικό χωρίς να παίξουμε και χωρίς να γίνουμε ιδιαίτερα δημιουργικοί, καταφέραμε και κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το αν η είσοδος του Βιδάλ άλλα την ροή του αγώνα: «Ο συγκεκριμένος παίκτης μας βοήθησε πολύ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο το ότι η μπάλα δεν πήγαινε καθόλου στο επιθετικό τρίτο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Νομίζω ότι η παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη άλλαξε τα δεδομένα σε αυτό το κομμάτι, έμεινε η μπάλα στα πόδια μας, πέτυχε το γκολ, έκανε και κάποιες πολύ καλές πάσες και μέσα από αυτό που δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, το βελτιώσαμε στο δεύτερο. Συν ότι η αμυντική μας παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή και δεν κινδυνεύσαμε εκτός από ένα περιφερειακό σουτ, ή από κάποιο στημένο. Αυτός ο συνδυασμός και η τύχη μας βοήθησε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τον αν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Βιδάλ: «Προσπαθώ να αξιοποιήσω όλους τους παίκτες, με τον καλύτερο τρόπο όποτε κρίνω ότι είναι έτοιμοι και ότι μπορούν να πάρουν τον χρόνο και την ευκαιρία που χρειάζονται. Μέσα σε αυτό είναι και ο Βιδάλ και γενικά σε αυτό δεν πρέπει να βιάζονται, στο τέλος θα κριθούμε».

Για τον αν μπορούν να αγωνιστούν μαζί Ζάιρο, Κόντε, Βιδάλ και Μαμπουλού: «Αυτή η ερώτηση δεν έχει απάντηση. Αυτό θα το δείξει η ίδια η πράξη».

Για το αν τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ανεβεί στην βαθμολογία: «Διαβάζω σχόλια κάθε μέρα, ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, ψηλώσαμε ξαφνικά, ότι αλλάξαμε επίπεδα και ότι μπορούμε να κερδίζουμε παντού. Θα πρέπει πάντα να κοιτάμε γύρω μας τι γίνεται. Αν δείτε τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, θα καταλάβετε τι εννοώ. Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα, ούτε υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Για εμένα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να κάνεις κάθε μέρα το καλύτερο. Εξάλλου έχω πει το να λέμε κάτι είναι εύκολο, το να κάνουμε είναι δύσκολο και εμείς δεν θέλουμε να λέμε, προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα