Ή ΟΠΑΠ ή κανείς για Super League...

Δημήτρης Τομαράς
Ή ΟΠΑΠ ή κανείς για Super League...

bet365

H Λίγκα έλαβε απάντηση από την «Taf Sports», εταιρεία που είχε εξουσιοδοτήσει για κεντρική χορηγία, πως δεν βρέθηκε κανένας για βασικός υποστηρικτής της. Άρα ο ΟΠΑΠ είναι μονόδρομος;
Η εταιρεία «Taf Sports Marketing» απάντησε στην Super League ό,τι κατέστη αδύνατο να βρει στοιχηματική εταιρία προκειμένου να αναλάβει την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος. Αρχικά της είχε επισημάνει πως είχε βρεθεί μία ενδιαφερόμενη που ασχολιόταν με το στοίχημα στο διαδίκτυο ωστόσο μετά φαίνεται πως και αυτή η εταιρεία υπαναχώρησε...
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μένει μόνο ο ΟΠΑΠ για κεντρική χορηγία. Άρα αποτελεί μονόδρομο αυτή η χορηγία; Στο παρελθόν και για την ακρίβεια πέρυσι είχαν προκύψει τρεις εταιρείες εκ των οποίων μία ήταν κινητής τηλεφωνίας αλλά κάποιες ομάδες αποφάσισαν να... μπλοκάρουν την διαδικασία.
Η πρόταση για τετραετή χορηγία με συνολικό αντίτιμο 9 εκατομμυρίων ευρώ με τους φόρους, με όρους όπως η απαγόρευση διαφήμισης άλλης στοιχηματικής εταιρίας και με ποινές σε περίπτωση τέλεσης επεισοδίων ή διακοπής αγώνων, δεν έχει καμία σχέση με την εποχή των πολλών χρημάτων που δίνονταν αλλά και δίχως ανάλογους όρους. Το μόνο που έχει απομείνει πια είναι τα τηλεοπτικά έσοδα παρά τα όποια... μέτωπα υπάρχουν εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα