Τους πιάνεις από τον λαιμό και τους τελειώνεις!

Τους πιάνεις από τον λαιμό και τους τελειώνεις!

Ο Τάσος Νικολογιάννης δεν θέλει να... ακούει για κούραση, τονίζει ότι είναι μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ομάδα του Μποροβήλου και ότι πρέπει από τα πρώτα λεπτά όσοι παίξουν να δείξουν στον αντίπαλο ότι δεν έχει καμία τύχη μέσα στην Λεωφόρο.

Τους πιάνεις από τον λαιμό και τους τελειώνεις!

Πάει η Θέλτα την αφήσαμε πίσω και τώρα πάμε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Την ομάδα του Μποροβήλου, που είναι γνωστός ο ρόλος της όλα τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Εξάλλου η παρουσία του Μποροβήλου τα λέει όλα. Του διαιτητή, που έγραψε ιστορία , όταν άρχισε το παιχνίδι το 2003 στην ζούγκλα της Ριζούπολης. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για κανέναν . Ούτε κούραση, ούτε ατυχία, ούτε τίποτα άλλο.

Είναι υποχρέωση για την ομάδα να κερδίσει και να παραμείνει πρώτη στην βαθμολογία ίσως μόνη πρώτη αν δεν κερδίσουν ΑΕΚ και Πλατανιάς. Αυτό είναι από τα παιχνίδια, που πρώτα η ομάδα πρέπει να δει το αποτέλεσμα και μετά την μπάλα που θα παίξει. Και γενικά στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει. Εξάλλου το ζήσαμε πριν λίγες ημέρες αυτό. Η ομάδα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και κανένας δεν στάθηκε σε αυτό. Στάθηκε στην ήττα με 2-0 από την Θέλτα και στις αλλαγές, που …..δεν έκανε ο Στραματσόνι.

Αρα νίκη και μόνο νίκη. Και με μισό –μηδέν που λέει ο λόγος. Το πρωτάθλημα αυτό φαίνεται, ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Την γκέλα που έκανε η ομάδα στον Παναιτωλικό επί της ουσίας δεν την πλήρωσε ακριβά , αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έκαναν χειρότερες γκέλες εντός έδρας και ο Ολυμπιακός την γκέλα της αγωνιστικής με την ήττα στην Λάρισα. Περιθώριο για δεύτερη συνεχόμενη γκέλα και μάλιστα στην Λεωφόρο δεν υπάρχει για την ομάδα.

Αυτό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να το πάρεις. Οσοι παίξουν πρέπει να μπουν σαν καμικάζι στο γήπεδο. Να πιάσουν από τον λαιμό τον αντίπαλο και να τον τελειώσουν στις πρώτες ευκαιρίες, που θα βρουν. Διότι αν η ομάδα δεν προηγείται στο σκορ , όσο περνάει η ώρα θα γίνεται και δυσκολότερο.

Από τρεις  ήττες προέρχεται ο Αστέρας Τρίπολης και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο. Είναι πληγωμένος , άλλαξε και προπονητή(τον Ελευθερόπουλο με το γνωστό …..τηλεφώνημα πήραν) θα έρθει στην Λεωφόρο, για να τα δώσει όλα , να κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό. Οσο η ομάδα δεν κερδίζει οι παίκτες του Αστέρα θα αρχίσουν τις καθυστερήσεις και όλα τα γνωστά για να κερδίσουν χρόνο και να σπάσουν τα νεύρα μας.

Για αυτό οι 11 που θα αρχίσουν το παιχνίδι με τον Αστέρα πρέπει να μπουν στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να δείξουν στον αντίπαλο , ότι δεν έχει καμία τύχη να πάρει αποτέλεσμα. Εξάλλου η ομάδα θα εχει φρέσκα πρόσωπα, που δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία για το ματς με την Θέλτα. Τον Γουακάσο, τον Χουλτ, που θα δυναμώσουν πολύ την αριστερή πλευρά.

Πάμε , λοιπόν, για τη νίκη και την παραμονή στην κορυφή.

*Τώρα βλέπω, ότι κάποιες ομάδες θυμήθηκαν να κράξουν τον Βασσάρα που συνεχίζει να δίνει φιλί ζωής στους διαιτητές , που είτε  είναι εμπλεκόμενοι σε δικαστικές υποθέσεις , είτε με τις αποφάσεις τους έχουν κρίνει πρωταθλήματα. Τώρα είναι αργά. Όταν τα λέγαμε εμείς πριν από καιρό για τον Βασσάρα κάποιοι κώφευαν….

Best of internet