ΟΦΗ: Φιλική νίκη με... τσαμπουκάδες και εντάσεις! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΟΦΗ: Φιλική νίκη με... τσαμπουκάδες και εντάσεις! (pics & vid)

bet365

Σε φιλικό από το οποίο δεν έλλειψαν οι εντάσεις και τα πολύ δυνατά και σκληρά μαρκαρίσματα ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 1-0 δίκαια του ΑΟ Χανίων.
Σε ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό προετοιμασίας ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον ΑΟΧ στο Ηράκλειο. Το παιχνίδι ήταν πολυ σκληρό και δεν έλλειψαν οι εντάσεις και τα πολλά νεύρα και ενώ το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Βουό στο 36ο λεπτό.
Η ομάδα των Χανίων δεν κατάφερε να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στο 7ο λεπτό, ο Λύρας νικήθηκε απο τον Δαύκο σε τετ α τετ ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 76' ο Σιάνης αστόχησε απο κοντά, μετά απο δύσκολη προσπάθεια. Ο ΟΦΗ από την μεριά του προσπάθησε να βγάλει αρκετές φάσεις, είχε ευκαιρίες και συνολικά ήταν ανώτερος.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ
Mε μια έξυπνη γυριστή κεφαλιά στο 36' μετά απο μια εξαιρετική σέντρα του Βαλιάνου απο αριστερά, Πατρίκ Βουό, υπέγραψε μια ακόμη νίκη για τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά στο φιλικό με τον ΑΟ Χανίων, τον οποίο και κέρδισε με 1-0 στο Γεντί Κουλέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός του ΟΦΗ γίνεται καλύτερος απο παιχνίδι σε παιχνίδι και με τα γκολ που βάζει χαρίζει νίκες στον ΟΦΗ, αλλά κερδίζει και την εκτίμηση των φιλάθλων της ομάδας.
Στο φιλικό τεστ με τον ΑΟΧ η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε ξανά σοβαρό προφίλ και ενώ το τελικό 1-0 την αδικεί, καθώς είχε 3-4 καθαρές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σκληρό και στο 42' ο διαιτητής Μουρτζάκης, αναγκάστηκε να το διακόψει και να κάνει συστάσεις, μετά απο ένα «δολοφονικό» φάουλ του Ηρακλή στον Ράντι.
Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάλληψη και στο 20επτο 45-65, «έπνιξε» τον αντίπαλο του, το οποίο έκλεισε στα καρέ του, βγάζοντας ωραίες φάσεις στην αντίπαλη εστία, κυρίως με τον Ράντι, ο οποίος αστόχησε στο 51' και το 57' να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ, ενώ στο 62' δημιούργησε μια ωραία φάση με τελικό αποδέκτη τον Βουό, ο οποίος αστόχησε αποκοντά για το 2-0 στην πιο γρήγορη και καλύτερη οργανωμένη ενέργεια που είχε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είχε και μια μεγάλη φάση στο 60' οταν ο γκολκίπερ του ΑΟΧ, Γρηγόρης Αθανασίου, έκανε σπουδαία επέμβαση σε φάουλ του Χαντί (η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία), ενώ στο 85' απο ωραία σέντρα του Κομεσίδη, ο Μάνος με κεφαλιά απο κοντά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, σε μια ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
Ο ΑΟΧ, ο οποίος έπαιξε με 3 κεντρικούς αμυντικούς σε ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα (3-5-2), στηρίχθηκε σε ένα αμυντικό παιχνίδι και ουσιαστικά έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του ΟΦΗ, μόνο δυο φορές. Μια στο 7' με τον Λύρα να αστοχεί απέναντι απο τον Δαύκο και μια ακόμη στο 76' με τον Σιάννη να πλασάρει άουτ απο καλή θέση.
Διαιτητές: Mουρτζάκης, Δασκαλάκης, Γαρεφαλάκης.
ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Οστοιτς (86' Χίζι), Βουό (71' Ογκμποε), Χαντί (71' Ροβίθης), Μίκιτς (68' Κομεσίδης), Κοιλιάρας (71' Κιάσσος), Αντουκόρ (86' Βρεττός), Ράντι (71' Μανος), Μασάδο (71' Μπουρσέλης).
Στον πάγκο οι: Κασμερίδης, Μάνος, Ροβίθης, Μανιαδής, Βρετός, Κομεσίδης, Χίσι, Τουγλής, Μπουρσέλης, Κιάσσος, Ογκμποε, Φαζός και Παπαδάκης.
ΑΟΧ: Αθανασίου, Ρούνιτς, Ηρακλής, Θεολόγου, Ζερης (76' Βαρούχας), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Γκεμίσης (87' Μαργαρίτης), Μάνιας (83' Ντούμος), Σταματής (57' Σιάνης), Λύρας (64' Δαμιανάκης).
Στον πάγκο οι: Παπουρτζής, Σιάνης,Μούδιος, Δαμιανάκης, Ντούμος, Βαρούχας, Νικολόπουλος, Γιάρμας, Καρβούνης, Μαργαρίτης και Νικολόπουλος.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4' Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Μίκιτς, την τελευταία στιγμή προλαβαίνουν τον Βουό οι αμυντικοί του ΑΟΧ.
5' Σέντρα του Ράντι, δεν πρόλαβε ο Κοιλιάρας να μπεί στην πορεία της μπάλας και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
7' Απειλεί ο ΑΟΧ στην κόντρα επίθεση με το Λύρα, να βγαίνει στο τετ-α-τετ με τον Δάυκο, με τον γκολκήπερ του ΟΦΗ να διώχνει το πλασέ του επιθετικού της ομάδας των Χανίων.
16' Κόρνερ του Μασάδο, κεφαλιά του Βουό απο κοντά η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
30' Σούτ του Φουρλάνου έξω απο την περιοχή, ο Δάφκος μπλοκάρει.
36' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Βαλλιάνου απο αριστερά, ο Βουό με εξαιρετιή γυριστή κεφαλιά, ανοίγει το σκόρ για τον ΟΦΗ (1-0).
38' Ο βοηθός Δασκαλάκης σταματάει με οφσάιντ τον Βουό που έμπαινε μόνος, μέσα σε διαμαρτυρίες.
42' Το παιχνίδι διακόπτεται μετά απο πολύ σκληρό φάουλ του Ηρακλή στον Ράντι. Απειλείται σύρραξη μεταξύ των παικτών: συστάσεις απο τον διαιτητή.
51' Ωραία αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Κοιλιάρα να βγάζει στον Ράντι ο οποίος στο τετ α τετ με τον Αθανασίου πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΑΟΧ.
57' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Ράντι να σουτάρει απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.
60' Εκπληκτκή επέμβαση του Αθανασίου σε απευθείας φάουλ του Χαντί (η μπάλα κόντραρε σε ένα σώμα και άλλαξε πορεία).
62' Εξαιρετική αντεπίθεση του ΟΦΗ με τον Ράντι να βγάζει για τον Βουό και αυτός να πλασάρει απο τη μικρή περιοχή λίγο άουτ!
76' Καλή στιγμή για τον ΑΟΧ. Ο Σιάννης πλασάρει άουτ απο ασταθή απόκρουση του Δαύκου.
85' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Κομεσίδη απο δεξιά, κεφαλιά του Μάνου στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα λίγο άουτ.
"Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ήταν πιο καλά προετοιμασμένη. Παρόλα αυτά, είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε τόσο δυνατά όσο θα έπρεπε, όμως, δεν κινδυνεύσαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ απο ένα δικό μας εύκολο λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, πιο αποφασιστικοί και καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε 1-2 ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε", δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΧ, Αντώνης Δρακόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο.
ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δαύκου, Κώτσιος, Όστοϊτς (86' Βρεττός), Μίκιτς (68' Κομεσίδης), Βαλλιάνος, Κοιλιάρας (71' Μπουρσέλης), Βουό (71' Όγκμποε), Αντουκόρ (86' Χύσι), Ράντι (71' Μάνος), Μασάδο (71' Κιάσσος) και Χαντί (71' Ροβίθης)
ΑΟΧ (Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης (76' Βαρούχας), Φουρλάνος (71' Νικολόπουλος), Γκεμίσης (87' Καρβούνης), Σταματής (57' Σιάνης), Λύρας (64' Δαμιανάκης), Τσουκάνης, Θεολόγου, Ρούνιτς, Μάνιας (83' Ντούμος) και Ηρακλής.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα