Σεβίλλη - Αλαβές 2-1

Gazzetta team
Σεβίλλη - Αλαβές 2-1

bet365

Με δύο γκολ του Μπεν-Γιεντέρ, το δεύτερο στο 90’, η Σεβίλλη νίκησε 2-1 την Αλαβές και με αγώνα περισσότερο έπιασε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga.

Με δύο γκολ του Γάλλου επιθετικού, η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι επιβλήθηκε της Αλαβές, η οποία έπαιξε καλά και μάλλον άξιζε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Ανδαλουσιάνοι τα κατάφεραν κόντρα σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όμως πληγώθηκαν στο φινάλε από το εκπληκτικό τακουνάκι του Μπεν-Γιεντέρ. Οπως συμβαίνει στα περισσότερα ματς στο Pizjuan, η Σεβίλλη πέρασε το πρώτο μέρος στο αντίπαλο μισό πιέζοντας όμως η υπεροχή δεν μετατράπηκε σε ευκαιρίες.

Ολα τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο τελευταίο κομμάτι της. Στο 74’ μετά το τακουνάκι του Γκάνσο ο Μπεν-Γιεντέρ έκανε το 1-0, όμως δέκα λεπτά αργότερα η Αλαβές, που ξύπνησε μετά το γκολ, απάντησε με τον Λαγουάρδια για το 1-1. Η Σεβίλλη βγήκε και πάλι μπροστά για τη νίκη και ευτυχώς για εκείνη τα κατάφερε με τον Μπεν-Γιεντέρ να εξελίσσεται στον απόλυτο ήρωα…

 

LA LIGA Τελευταία Νέα