Σε ρόλο ρυθμιστή ο Φορτούνης!

Δημήτρης Τομαράς
Σε ρόλο ρυθμιστή ο Φορτούνης!

bet365

Η κατάσταση του Κώστα Φορτούνη είναι αυτή που καθορίζει την 11άδα του Πάουλο Μπέντο για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Εναλλακτική και ο Τσόρι και για βασικός ο Αντρέ Μάρτινς.

Από χθες σας είχαμε γράψει για τα δεδομένα της 11άδας και το πλάνο του Πορτογάλου με Μάρτινς. Αυτήν την στιγμή φαίνεται πως το πιο πιθανό είναι πέραν του Καπίνο που επιστρέφει να μην δούμε διαφορετική τετράδα στα μετόπισθεν.

Δηλαδή Φιγκέιρας δεξιά, Ντε Λα Μπέγια αριστερά και δίδυμο στόπερ με Μποτία και Ντα Κόστα. Στο κέντρο ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μάρτινς ως αντί-Καμπιάσο. Ο Αργεντίνος πάντως έχει και αυτός ελπίδες για βασικός.

Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από τον Φορτούνη. Εάν δεν προκύψουν ξανά ενοχλήσεις μέχρι το απόγευμα της Κυριακής ο Έλληνας άσος θα είναι ο επιτελικός του Ίβηρα στο σχήμα του για να πάει στα άκρα ο Μάριν πιθανότατα με τον Ελιουνούσι. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει πόντους η περίπτωση του Τσόρι ή θα πάει ο Μάριν δεκάρι για να παίξουν πλάγιοι οι Σεμπά και Ελιουνούσι. Φορ φυσικά ο Ιντέγε.

Στην παρούσα φάση και με τα δεδομένα που έχουμε οι πιο πιθανοί 11 είναι οι: Καπίνο - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια - Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς - Φορτούνης, Μάριν, Ελιουνούσι - Ιντέγε. Θυμηθείτε εδώ την αποστολή.

Προσοχή στο κέντρο της ΑΕΚ και σε Μάνταλο - Μπακασέτα

Ο Μπέντο είχε προγραμματίσει προβολή βίντεο για τους παίκτες του ενώ πέραν της ανάλυσης της ΑΕΚ θα τους μιλήσει και την Κυριακή. Ο ίδιος ο Ίβηρας κόουτς έχει φροντίσει να τους μεταφέρει την πίστη του στις δυνατότητές τους και το πως μπορούν να το πάρουν αυτό το ματς.

Ως προς την αντιμετώπιση της Ένωσης η προσοχή εστιάζεται στον άξονα και σε Γιόχανσον - Σιμόες αλλά και τους Μάνταλο - Μπακασέτα. Είναι τα τέσσερα πρόσωπα που υπολογίζουν περισσότερο στον Ολυμπιακό. Ο Κετσπάγια πάντως έχει δοκιμάσει και τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο. Ακόμα ένα θέμα συζήτησης ήταν τα στημένα. Το πως αντιδράει η ομάδα σε αυτά αλλά και ότι δεν τα αξιοποιεί σωστά για να δημιουργήσει κίνδυνο, φάσεις και γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα