Ο Ολυμπιακός στο Aspire Academy Global Summit (pic)

Ο Ολυμπιακός στο Aspire Academy Global Summit (pic)

Για 3η χρονιά η Ακαδημία και οι Σχολές του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών στο συνέδριο της Aspire στο Amsterdam Arena.

Ο Ολυμπιακός στο Aspire Academy Global Summit (pic)
Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει στο "Aspire Academy Global Summit" που θα διεξαχθεί στο Amsterdam Arena στις 3 και 4 Οκτωβρίου. Το σπουδαίο συνέδριο που διοργανώνει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στον κόσμο, η Aspire Academy, θα συγκεντρώσει φέτος εκπροσώπους από 50 ομάδες και Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου απ' όλο τον κόσμο. Μέσα σ' αυτές είναι και ο Ολυμπιακός ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την Aspire Academy και στο συνέδριο θα εκπροσωπηθεί τόσο από την Ακαδημία του όσο και από τις Σχολές. 
 
Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο κ. Μάριος Κουδελής που εκπροσωπεί τις 5 Σχολές του συλλόγου στην Κύπρο και οι  κ.κ Ευάγγελος-Ιωάννης Δουρδούμας, Αναστάσιος Λαζάρου, Βασίλειος Δρούζας, Γιώργος Φελλάς από τις Σχολές Αιγάλεω και Πετρούπολης. Ο Ολυμπιακός επενδύει στην εκπαίδευση των στελεχών του και εκτός από την Ακαδημία φροντίζει και για την επιμόρφωση των στελεχών και προπονητών του Δικτύου Σχολών του. Η Ακαδημία και οι Σχολές δουλεύουν αρμονικά μαζί με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδος. 
 
Στο φετινό συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων στους συνέδρους ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Χούλιο Βελάσκο και ο Βίλας Μπόας ενώ καλεσμένοι είναι ο Τσάβι Χερνάντεζ, ο Κάρλος Πουγιόλ, ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, ο Ρουντ Φαν Ντιστελρόι, ο Μάρκ Όφερμαρς και ο Έντβιν Φαν Ντε Σαρ. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο είναι οι τάσεις που διαμορφώνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι  τεχνικές, η στρατηγική της προπόνησης, οι μέθοδοι αποκατάστασης και πολλά άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα. 

Best of internet