Ο Ολυμπιακός στο Aspire Academy Global Summit (pic)

Ο Ολυμπιακός στο Aspire Academy Global Summit (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός στο Aspire Academy Global Summit (pic)

bet365

Για 3η χρονιά η Ακαδημία και οι Σχολές του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών στο συνέδριο της Aspire στο Amsterdam Arena.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει στο "Aspire Academy Global Summit" που θα διεξαχθεί στο Amsterdam Arena στις 3 και 4 Οκτωβρίου. Το σπουδαίο συνέδριο που διοργανώνει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στον κόσμο, η Aspire Academy, θα συγκεντρώσει φέτος εκπροσώπους από 50 ομάδες και Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου απ' όλο τον κόσμο. Μέσα σ' αυτές είναι και ο Ολυμπιακός ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την Aspire Academy και στο συνέδριο θα εκπροσωπηθεί τόσο από την Ακαδημία του όσο και από τις Σχολές.
Στο Άμστερνταμ θα ταξιδέψει ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο κ. Μάριος Κουδελής που εκπροσωπεί τις 5 Σχολές του συλλόγου στην Κύπρο και οι κ.κ Ευάγγελος-Ιωάννης Δουρδούμας, Αναστάσιος Λαζάρου, Βασίλειος Δρούζας, Γιώργος Φελλάς από τις Σχολές Αιγάλεω και Πετρούπολης. Ο Ολυμπιακός επενδύει στην εκπαίδευση των στελεχών του και εκτός από την Ακαδημία φροντίζει και για την επιμόρφωση των στελεχών και προπονητών του Δικτύου Σχολών του. Η Ακαδημία και οι Σχολές δουλεύουν αρμονικά μαζί με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ελλάδος.
Στο φετινό συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων στους συνέδρους ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Χούλιο Βελάσκο και ο Βίλας Μπόας ενώ καλεσμένοι είναι ο Τσάβι Χερνάντεζ, ο Κάρλος Πουγιόλ, ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, ο Ρουντ Φαν Ντιστελρόι, ο Μάρκ Όφερμαρς και ο Έντβιν Φαν Ντε Σαρ. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο είναι οι τάσεις που διαμορφώνονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι τεχνικές, η στρατηγική της προπόνησης, οι μέθοδοι αποκατάστασης και πολλά άλλα σημαντικά και ενδιαφέροντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα