«Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίσουμε»

«Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίσουμε»

«Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίσουμε»

Για το κίνητρο της νίκης που υπάρχει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την επιτακτική ανάγκη για νίκη, μίλησε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Για τον Ολυμπιακό, η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποτελεί μονόδρομο, κάτι που ουσιαστικά επεσήμανε και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια μιλώντας στην κάμερα της Nova...

«Είναι αλήθεια πως έχουμε πολύ μικρό διάστημα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό. Όμως, υπάρχουν πολλά κίνητρα επειδή πρόκειται για ένα ντέρμπι που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα και την κούραση που έχουμε από τον ευρωπαϊκό αγώνα.  Είναι ένα ντέρμπι, ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για τους φιλάθλους μας. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και όλα αυτά αποτελούν από μόνα τους κίνητρο και για να ξεπεράσουμε την κούραση, αλλά και για να είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή για το παιχνίδι αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, επεσήμανε: «Σίγουρα ο αντίπαλος μας είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν έως το τέλος τον τίτλο. Είναι μία από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και είναι πιθανό να μας δημιουργήσει δυσκολίες. Έχει κερδίσει 7 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να φθάσουμε τους 9 βαθμούς στην επόμενη αγωνιστική, έτσι ώστε να τους προσπεράσουμε στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ θα μας δημιουργήσει δυσκολίες. Όμως, εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Θέλουμε να δείξουμε τις ικανότητές μας. Να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και να συνεχίσουμε πρωτοπόροι. Πιστεύω πως έτσι θα γίνει».  

Best of internet