Πονοκέφαλος στα... δεξιά για Ματζουράκη!

Gazzetta team
Πονοκέφαλος στα... δεξιά για Ματζουράκη!

bet365

Μια ίωση δεν επέτρεψε στον Γιώργο Μύγα να προπονηθεί και δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Ματζουράκη για το Κυριακάτικο ματς του Παναιτωλικού στα Χανιά με τον Πλατανιά!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού προσβλήθηκε από ίωση και θα μείνει εκτός αποστολής τόσο για τον αγώνα των «κυανοκίτρινων» στην Κρήτη, όσο και για τα ματς της Εθνικής Ελπίδων με Ισραήλ εκτός και Ουγγαρία εντός έδρας. Με δεδομένο ότι και ο άλλος δεξιός μπακ Δημήτρης Κουτρουμάνος έχει πρόβλημα τραυματισμού ο... πονοκέφαλος για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι υπαρκτός όσο αφορά την θέση στην ενδεκάδα. Όλα δείχνουν ότι ο Κλέσιο Μπάουκε θα κάνει... μέτρα πίσω έτσι ώστε να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα