Με 21 η Κέρκυρα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Μαρούδας
Με 21 η Κέρκυρα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Έτοιμη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Κέρκυρα, η οποία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τους Γιαννιώτες χωρίς προβλήματα... Πρώτη για Χιντζίδη και Σπίνουλα στην αποστολή.

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά, η Κέρκυρα επιστρέφει στο νησί των «Φαιάκων», με μοναδικό στόχο την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς για πρώτη φορά φέτος είναι και ο Στράτος Χιντζίδης, αλλά και ο Σπύρος Σπίνουλας ενώ εκτός για ακόμα μια φορά έμειναν οι Ναζίμ, Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Γρομητσάρης και Παμλίδης.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την 11άδα. Ο νεαρός τεχνικός, αναμένεται να δώσει και πάλι γάντια βασικού στον Κουτζαβασίλη, τον οποίο θέλει να στηρίξει μετά την άτυχη στιγμή που είχε με τον Λεβαδειακό. Μπροστά του στα στόπερ θα βρεθούν και πάλι οι Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, στα αριστερά ο Ντιόγκο και στα δεξιά ο Γκομές. Αμυντικός μέσος στο 4-3-3 θα είναι ο Σιόντης, με τους Ντουαλά και Ζορμπά πιο μπροστά του (και τον Ανδρεόπουλο να διεκδικεί μια θέσης). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τουράμ, στα αριστερά ο Επστάιν και στα δεξιά ο Γεωργίου με τον Κόντο και πάλι να διεκδικεί θέση στην 11άδα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γκομές, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ντουαλά, Νίκιτς, Χιντζίδης, Σπίνουλας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα