Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν αρνήθηκε 100.000.000 ευρώ από την Κίνα»

Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν αρνήθηκε 100.000.000 ευρώ από την Κίνα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν αρνήθηκε 100.000.000 ευρώ από την Κίνα»

bet365

Το... εξωφρενικό στο οποίος έκλεισε τα μάτια ο Ιμπραΐμοβιτς, οι πέντε Χρυσές Μπάλες που θα κατακτούσε ο Μπαλοτέλι κι ο Ντοναρούμα που θα γίνει καλύτερος του Μπουφόν. Για ακόμη μαι φορά ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε και τα λόγια του προκάλεσαν αίσθηση!

Ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε για την... τρελή πρόταση των 100.000.000 ευρώ που αρνήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την Κίνα αλλά και τις... πέντε Χρυσές Μπάλες που θα είχε ο Μάριο Μπαλοτέλι αν είχε το μυαλό του Σουηδού.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος. Αρνήθηκε 100.000.000 ευρώ από τους Κινέζους! Δεν θέλει περισσότερα χρήματα, θέλει αν νικάει», είπε αρχικά ο περίφημος ατζέντης στην «Il Giornale» και συνέχισε:

«Ήμουν τυχερός, πάντα είχα πρωταθλητές όπως οι Ζλάταν (Ιμπραΐμοβιτς, Πάβελ Νέντβεντ, Μάξουελ, Ματουιντί και Ντοναρούμα.

Ο Ντοναρούμα θα γίνει καλύτερος ακόμη καλύτερος από τον Μπουφόν, επειδή ο οποιοσδήποτε έρχεται στο μέλλον είναι καλύτερος από τον παλιό».

Όσο για τον Μπαλοτέλι τόνισε: «Είναι φαινόμενο, αλλά είναι ο Μπαλοτέλι. Υπέφερε πολύ όταν ήταν παιδί και αυτό αυτό είναι πάντα μέσα στο μυαλό του. Αν είχε το πνεύμα του Ζλάταν, με το ταλέντο του, θα είχε κατακτήσει πέντε Χρυσές Μπάλες».

 

Τελευταία Νέα