Γενική Συνέλευση με... άρωμα αποχώρησης στην Προοδευτική

Γενική Συνέλευση με... άρωμα αποχώρησης στην Προοδευτική

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γενική Συνέλευση με... άρωμα αποχώρησης στην Προοδευτική

bet365

Η Προοδευτική φαίνεται ότι δεν μπορεί να βρει ηρεμία, μιας κι οι διοικούντες την ομάδα Βασίλης Κατσαρός - Νίκος Λεμονής, αναμένεται να ανακοινώσουν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Νέες... φουρτούνες έρχονται για την Προοδευτική. Οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας του Κορυδαλλού, Βασίλης Κατσαρός και Νίκος Λεμονής αναμένεται στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (5/10, 20:00) στο Πνευματικό Κέντρο «Πλειάδες», να ανακοινώσουν την πρόθεσή τους ότι αποχωρούν από το σύλλογο.

Ο λόγος είναι ο «εσωτερικός πόλεμος» που δέχονται, όπως λέγεται από τη διοίκηση κι η μη στήριξη από ανθρώπους που προσπαθούν να βάλουν... τρικλοποδιές στα σχέδιά τους και στον τρόπο που διοικούν.

Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί δυσφορία και στεναχώρια για το ότι δεν έχει εκτιμηθεί όσο πρέπει το γεγονός πως στα χέρια τους οι «βυσσινί» έφυγαν από τα τοπικά πρωταθλήματα και ανέβηκαν στη Γ' εθνική.

Ωστόσο, από τη διοίκηση εφιστούν την προσοχή στον κόσμο της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Ρόδο, μιας και υπάρχουν φόβοι για προβοκάτσια.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα