Κυριακίδης: «Δώσαμε το κάτι παραπάνω για να έρθει ο βαθμός με τον Παναθηναϊκό»

Κυριακίδης: «Δώσαμε το κάτι παραπάνω για να έρθει ο βαθμός με τον Παναθηναϊκό»

Στο γεγονός ότι άπαντες στον Παναιτωλικό υπερέβαλαν εαυτό στάθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης κατά τη βράβευσή του ως MVP της 5ης αγωνιστικής.

Κυριακίδης: «Δώσαμε το κάτι παραπάνω για να έρθει ο βαθμός με τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης τόνισε ότι το βραβείθο του MVP για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Παράλληλα, τόνισε ότι για να έρθει ο βαθμός με τον Παναθηναϊκό χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτό ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσής του:

Για τη διάκρισή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, που θα μου δώσει ώθηση και περισσότερη θέληση για δουλειά. Όμως, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Υπερβάλαμε όλοι και δώσαμε το κάτι παραπάνω για να έρθει σε εμένα αυτό το βραβείο και στην ομάδα ένας πολύτιμος βαθμός».
 
Που αφιερώνει το βραβείο:

«Στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει και στην οικογένεια του Παναιτωλικού».
 
Για την έως τώρα πορεία της ομάδας:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στον πρώτο αγώνα, αλλά στους δύο επόμενους δείξαμε άλλο πρόσωπο. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε, κοιτάζοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε».
 
Για τη δική του σταθερή απόδοση και τις πολύ καλές εμφανίσεις:

«Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Δεν είναι εύκολο, αλλά γι’ αυτό δουλεύω καθημερινά. Να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου».
 
Για μια πιθανή κλήση στην Εθνική ομάδα:

«Κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει στην ομάδα που είναι και γι’ αυτόν τον στόχο. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει».

Best of internet