Το άφησε ανοιχτό για την Αγγλία ο Βενγκέρ

Κώστας Ζάλιαρης
Το άφησε ανοιχτό για την Αγγλία ο Βενγκέρ

bet365

Αν κι εφόσον έρθει κάποια στιγμή που δεν θα έχει υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έκλεινε την πόρτα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας!

Ο Αλσατός τεχνικός, έπειτα και τη νέα εξέλιξη στην άκρη του πάγκου των «τριών λιονταριών», φιγουράρει πάλι ως ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους για τη θέση και μάλιστα, δημοσιεύματα από το Νησί ανέφεραν πως η FA θα επιχειρήσει να τον προσεγγίσει για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και να τον ενημερώσει σχετικά με τις σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το πρωί της Παρασκευής, ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπέρνλι, το απόγευμα της Κυριακής, ασφαλώς και ρωτήθηκε για το θέμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και αυτό που είχε να πει ήταν πως σε τίποτα δεν θα εμφανιζόταν αρνητικός αν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές.

«Κάποια μέρα, αν δεν έχω υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο, ποτέ δεν ξέρεις» σχολίασε ο κόουτς των «κανονιέρηδων» που ούτως ή άλλως έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την Αγγλία, γνωρίζει πολύ καλά την κουλτούρα της χώρας, του ποδοσφαίρου και δεν είχε αποκλείσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο όποτε παρουσιαζόταν στην επιφάνεια...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα