Η πρώτη αποκάλυψη και σε επίπεδο Πρέμιερ για τη διαφθορά

Η πρώτη αποκάλυψη και σε επίπεδο Πρέμιερ για τη διαφθορά

Η πρώτη αποκάλυψη και σε επίπεδο Πρέμιερ για τη διαφθορά

Το νέο όνομα που αποκάλυψε η «Telegraph» αναφορικά με τις μίζες στα θέματα των μεταγραφών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, προέρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και είναι αυτό του βοηθού προπονητή στη Σαουθάμπτον, Έρικ Μπλακ.

Ο νυν βοηθός του Κλοντ Πιέλ στους «αγίους», φέρεται να έχει μιλήσει για άτομο το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και εντοπίζει ποδοσφαιριστές, έναντι αμοιβής. Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι ρεπόρτερ της «Telegraph», ο Μπλακ φαίνεται να δίνει συμβουλές και για τον τρόπο προσέγγισης και δωδοροκίας μελών των τεχνικών επιτελείων ομάδων χαμηλότερων κατηγοριών. 

Η Σαουθάμπτον αντέδρασε από το βράδυ της Πέμπτης, μόλις ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της εφημερίδας ότι η επόμενη αποκάλυψη θα αφορούσε στο δεξί χέρι του προπονητή, δίχως όμως να διευκρινίσει στον σύλλογο περί τίνος πρόκειται...

Αμέσως ο αγγλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση και αυτό το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει ήταν πως θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δίχως αυτή τη στιγμή να προχωρήσει σε κάποιον περιορισμό των καθηκόντων του Μπλακ. 

Best of internet