Μοράις: «Μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο»

Δημήτρης Τομαράς
Μοράις: «Μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο»

bet365

Φαβορί για την πρόκριση, είναι σύμφωνα με τον Μοράις ο ΑΠΟΕΛ, που χαρακτήρισε πολύ μεγάλη την νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού.

Μεγάλη στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ και όλη την Κύπρο, χαρακτήρισε την νίκη επί του Ολυμπιακού ο Νούνο Μοράις, που μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ για την συνέχεια στον όμιλο και το αν υπάρχει φαβορί.

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, για την Κύπρο, για το ποδόσφαιρο μας, για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος όλοι είμαστε ευχαριστημένοι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νούνο Μοράις στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

Για τη συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ σε όλο το παιχνίδι και εάν φοβήθηκε τον αντίπαλο του;

«Δουλέψαμε σκληρά για να φθάσουμε σε αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρου και θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να διατηρηθούμε εδώ, για την Κύπρο. Ήρθαμε εδώ, με καλή τακτική, δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, και στο τέλος πήραμε ότι δικαιούμασταν. »

Για τον όμιλο;

«Ο όμιλος είναι δύσκολος, με ποιοτικές ομάδες. Δουλεύουμε για κάθε παιχνίδι, με τον ίδιο τρόπο, για τους τρεις βαθμούς και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε.»

Εάν πιστεύει εάν είναι το φαβορί στον όμιλο;

«Όταν είσαι μπροστά, είσαι το φαβορί, εμείς όμως δεν έχουμε αυτό στο μυαλό μας, απλά δουλεύουμε σκληρά κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και όπως είπα προηγουμένως , θα δούμε στο τέλος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα