«Όταν δεν... σκοτώνεις το παιχνίδι»!

«Όταν δεν... σκοτώνεις το παιχνίδι»!

Νίκος Αθανασίου
«Όταν δεν... σκοτώνεις το παιχνίδι»!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στην απόφαση του Μπάντι που διαμόρφωσε το ματς, στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΓΚΟ: Νίκος Αθανασίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού τεχνικού:

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις σε ισπανικό γήπεδο, τον αδίκησε ο διαιτητής, έκανε φάσεις. Πως αισθάνεστε και τι διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει;

«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Προετοιμάσαμε το ματς κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όλοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση. Όταν δεν σκοτώνεις το παιχνίδι σε διεθνές επίπεδο, τότε μπορεί να τελειώσει κάπως έτσι. Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ήρθε στο Βίγκο για να νικήσει».

Ο διαιτητής είναι Ιταλός. Μήπως είπατε κάτι μετά το ματς, για το πέναλτι στον Ιμπάρμπο;

«Ήταν πέναλτι και κόκκινη γιατί ο παίκτης της Θέλτα γκρεμίζει τον Ιμπάρμπο. Ήταν λάθος. Ίσως ήταν μακριά, δεν ξέρω. Ψάχνω να βρω τον λόγο. Ήμασταν άτυχοι όσον αφορά την διαιτησία. Είναι σημαντικό ότι μεγαλώνουμε. Ήρθαμε στην Ισπανία και παίξαμε με αυτόν τον τρόπο, λέει πολλά. Έκαναν το πρώτο σουτ στην φάση του σουτ. Αν δεν ήταν το πρώτο, ήταν το δεύτερο. Αυτά τα γήπεδα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση στην Ελλάδα για το γεγονός ότι αργήσατε να κάνατε αλλαγή. Πως διαβάσατε το παιχνίδι;

«Κοίταζα την ομάδα μου σε καλή κατάσταση. Είχα νεαρούς παίκτες στον πάγκο. Ο Ρινάλντι και ο Εμποκού ήταν αλλαγή μόνο για Μπεργκ και Ιμπάρμπο. Η ομάδα πήγαινε καλά. Αν παίρναμε το πέναλτι και κερδίζαμε θα ήταν φανταστικό. Σε αυτό το ματς δεν ήταν η καλύτερη επιλογή να βάλω τον Ευαγγέλου ή τον Στάϊκο. Στεκόμασταν καλά και αυτός είναι ο τρόπος που διάβασα το παιχνίδι».

Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης;

«Είναι έξι παιχνίδια. Όπως κάναμε σήμερα, προετοιμάσαμε το ματς για νίκη, την καλύτερη δυνατή ομάδα. Απόψε παίξαμε καλύτερα, απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι. Η Ευρώπη είναι ο δρόμος να μεγαλώσουμε. Θα παίξουμε το ματς με την Σταντάρ όπως και τα υπόλοιπα. Δεν νομίζω πως η πρόκριση τελείωσε από το δεύτερο ματς».

Δώσατε απόψε... ζωή στην Θέλτα;

«Μου έδωσε μπράβο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος απόψε και εμείς έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

*Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει το θέμα με τον Μπάντι και την ιταλική δικαιοσύνη απάντησε πως δεν γνωρίζει.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα