Ο Ιβαν Σαββίδης για Βασσάρα και ορισμούς! (vid)

Ο Ιβαν Σαββίδης για Βασσάρα και ορισμούς! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβαν Σαββίδης για Βασσάρα και ορισμούς! (vid)

bet365

Με τον μεταφραστή του να λείπει ο Ιβάν Σαββίδης... επιστράτευσε τον Μάκη Γκαγκάτση να μεταφέρει το σχόλιο για την διαιτησία και τον ορισμό του Παππά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Αφού αρχικά κατέβηκε στα αποδυτήρια για να πει τα μπράβο στους παίκτες της ομάδας του τονίζοντας: «Μια νίκη πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε», στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση βρέθηκαν στην μικτή ζώνη. Εκεί ο ισχυρός άνδρας του... δικεφάλου φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη δεν θέλησε να μιλήσει καθώς δεν είχε δίπλα του τον μεταφραστή και στα ελληνικά τόνιζε πόσο ευχαριστημένος είναι από το τρίποντο αυτό.

Σε ερώτηση για την διαιτησία και τον ορισμό του Παππά, ο Σαββίδης είπε πως το γνωρίζει, αλλά έδωσε τον λόγο στον Μάκη Γκαγκάτση ο οποίος μετέφερε το σχόλιο του ιδιοκτήτη κι ανέφερε τα εξής: «Η άποψη για την επιστροφή του Παππά στα γήπεδα -γιατί στους πίνακες υπήρχε- εκφράστηκε το απόγευμα. Θεωρούμε ότι ο κ. Βασσάρας είναι υπαίτιος. Στις 27 Οκτωβρίου θα είναι παρελθόν από την ΚΕΔ. Τα φαντάσματα του παρελθόντος δε θα επιστρέψουν ποτέ ξανά. Η επιστροφή του Παππά δείχνει ότι το σύστημα και η εγκληματική οργάνωση είναι ακόμη εκεί. Να είναι ήσυχος ο κόσμος. Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη πολλά θα αλλάξουν. Περιμένουμε και τις εκλογές της ΕΠΟ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα