Μπακασέτας: «Στα ντέρμπι δείχνεις χαρακτήρα»

Μπακασέτας: «Στα ντέρμπι δείχνεις χαρακτήρα»

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όπου θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη, όπως είπε ο Τάσος Μπακασέτας.

Μπακασέτας: «Στα ντέρμπι δείχνεις χαρακτήρα»

Ο άσος της Ενωσης μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε φυσικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και στο 0-0 με τον Ηρακλή, το οποίο χαρακτήρισε μεγάλη απώλεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας...

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια αυτά και γενικά για την ομάδα, αλλά και ξεχωριστά για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδι παίρνεις αυτοπεποίθηση, έχεις μεγαλύτερη όρεξη για τη συνέχεια και δίνεις περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα το ντέρμπι, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα για να κάνουμε ό, τι καλύτερο στο ματς της Κυριακής.

Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ δείχνεις χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μετά από μια κακή εμφάνιση. Στα καλά είναι όλοι δίπλα σου και σου λένε ότι έχεις την καλύτερη ομάδα, αλλά στα άσχημα αποτελέσματα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα γιατί υπάρχουν αμφιβολίες και για σένα και για την ομάδα. Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε στο ματς της Κυριακής προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το 0-0 με τον Ηρακλή: «Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δείξεις κάποια στοιχεία, αλλά μπορεί και να ηττηθείς άδικα. Τα παιχνίδια με τις “μικρότερες” ομάδες σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να έχεις διάρκεια, αφού όταν νικάς σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι πιο σημαντικό, αφού αποκτάς παραπάνω αυτοπεποίθηση και συνεχίζεις με νίκες, οι οποίες είναι σημαντικές για το πρωτάθλημα. Το ματς με τον Ηρακλή ήταν μεγάλη απώλεια και γι’ αυτό είπα ότι αυτά τα παιχνίδια σε πάνε ψηλά στη βαθμολογία. Θα υπάρχουν όμως και τέτοιες στιγμές. Θα υπάρχουν στιγμές που η ομάδα δεν θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μόλις έναν βαθμό αν και σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε και τώρα όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Best of internet