Κέρκυρα: «Αρνητική εντύπωση ο ορισμός Παππά-Γιαννουλάκη»

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα: «Αρνητική εντύπωση ο ορισμός Παππά-Γιαννουλάκη»

bet365

Η ΠΑΕ Κέρκυρα, πήρε θέση για τον ορισμό-επιστροφή του Ανδρέα Παππά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και για αυτόν του Γιώργου Γιαννουλάκη...

Θέση για τον ορισμό του Ανδρέα Παππά ως τέταρτου διαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», δεν μπορούσαν να καταλάβουν με ποια λογική έγινε αυτή η επιστροφή, ενώ έκπληξη τους προκάλεσε και ο ορισμός του Γιώργου Γιαννουλάκη καθώς όπως τόνιζαν, στενό του συγγενικό πρόσωπο κατάγεται από τα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, οι νησιώτες έλεγαν:

«Αρνητική εντύπωση μας προκαλεί ο ορισμός-επιστροφή του Παππά ως 4ου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, πως είναι δυνατόν να ορίζεται διαιτητής για τον ίδιο αγώνα ο κ. Γιαννουλάκης, του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο κατάγεται από τα Ιωάννινα και ο ίδιος διαμένει για μεγάλο διάστημα στην πόλη της Ηπείρου;

Οι σχέσεις μας με την ομάδα του ΠΑΣ παραμένουν εξαιρετικές και περιμένουμε τους αντιπάλους μας ώστε να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα