ΑΕΚ: «Η τιμωρία είναι προ των πυλών»!

ΑΕΚ: «Η τιμωρία είναι προ των πυλών»!

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Η τιμωρία είναι προ των πυλών»!

bet365

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ τοποθετείται για την επιστροφή συγκεκριμένων διαιτητών, προαναγγέλει τιμωρίες όσων ενεπλάκησαν με την εγκληματική οργάνωση και σχολιάζει την επίσημη θέση του Ολυμπιακού για την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ...

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή είχε διευκρινίσει ότι έχει τα μάτια της ανοιχτά και ότι δεν πρόκειται να εφησυχάσει όσο παραμένει στα πράγματα η εγκληματική οργάνωση, που διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες!

Για εμάς ξεκάθαρα δεν τίθεται κανένα θέμα συμβιβασμών με την παρανομία! Αυτή η αλητεία δεν πάει άλλο! Και φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό από τις θέσεις μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συνολική προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα της πλήρους κάθαρσης χωρίς την παραμικρή σκιά!

Πλανώνται πλάνην οικτράν οι κ.κ. Γκρούτσης και Βασάρας αν νομίζουν ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να συμπορεύονται με τα τελευταία απομεινάρια παρατηρητών και διαιτητών της πιο μαύρης εποχής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Kαι επίσης οι θύτες ας μην επιχειρούν με αστειότητες να μπερδευτούν με τα θύματα.

Η ιστορία όλων είναι γνωστή! Οι ρόλοι μας είναι 100% διακριτοί! Η τιμωρία όσων ενεπλάκησαν με την εγκληματική οργάνωση είναι πλέον προ των πυλών. Και η νέα σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι πεντακάθαρη, χωρίς λεκέδες!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα