Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ έχει κάνει το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής»

Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ έχει κάνει το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ έχει κάνει το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής»

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε κι αυτός θέση με τους ορισμούς των διαιτητών χρεώνοντας την ΕΠΟ για όλα όσα γίνονται. «Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος...»

Σκληρή ήταν η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ότι έχει να κάνει με τους ορισμούς τους διαιτητών. Έτσι μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, θέση πήρε και ο Ολυμπιακός. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας τόνιζαν ότι: «Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών απο το το τρίο Βασσάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους» και πρόσθεταν λέγοντας πως

«Η ανικανότητα της Ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα