Παναθηναϊκός: «Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα»

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΒΑΣΣΑΡΑ!

Παναθηναϊκός: «Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα»

Παναθηναϊκός: «Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα»

Θέση για τους ορισμούς των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίθεση στον Βασσάρα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τελικός στόχος είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου.

Οι ορισμοί των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής έφεραν την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι», πήραν θέση θεωρώντας πως ο Κύρος Βασσάρας αγνόησε με τους ορισμούς του τις ενστάσεις του αρχιδιαιτητή Σαϊραδάρη, ενώ επίσης τον κατηγορούν πως επιδιώκει να ανατινάξει ότι συμφωνήθηκε στη Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, η θέση των «πρασίνων» αρχίζει με την φράση «άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα», φυσικά σε ειρωνικό ύφος...

Συγκεκριμένα, από τον Παναθηναϊκό, τόνιζαν:

«Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν.

Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.

Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ.

Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Best of internet