ΠΑΟΚ: «Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή»

ΠΑΟΚ: «Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή»

Η… επιστροφή στη δράση του Ανδρέα Παππά δεν άρεσε στον ΠΑΟΚ, που «επιτίθεται» στον Κύρο Βασσάρα, θεωρώντάς τον υπεύθυνο για τον ορισμό του ως 4ου διαιτητή στο Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΟΚ: «Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή»

Στο άκουσμα της επιστροφής του Ανδρέα Παππά στους ορισμούς για την 6η αγωνιστική, ακόμη και ως τέταρτου στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παράγοντες του ΠΑΟΚ αντέδρασαν και τα βέλη τους έπεσαν πάνω στον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα.

«Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς», ήταν μια πρώτη τοποθέτηση των ανθρώπων του «Δικεφάλου», οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονται στο Λίμπερετς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Σλόβαν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Τσεχία είναι από το μεσημέρι και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος και ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την επαναφορά του συγκεκριμένου διαιτητή στους ορισμούς.

Ήταν κάτι, που μετά από τους ορισμούς Μήτσιου, Λαμπρόπουλου, την περασμένη αγωνιστική περίμεναν στον ΠΑΟΚ να συμβεί, αλλά πίστευαν ότι την τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω το δίδυμο Γκρούτση – Βασσάρα, που ουσιαστικά είναι οι δύο οι οποίοι ήταν υπέρ της επιστροφής του Ανδρέα Παππά στους ορισμούς ως 4ος διαιτητής. 

Best of internet