Τα εισιτήρια της Κέρκυρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τα εισιτήρια της Κέρκυρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τα εισιτήρια της Κέρκυρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τους τρόπους διάθεσης, αλλά και τις ώρες, των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γνωστοποίησε η Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στις 16:00, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 10:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4:  10 ευρώ

Θύρες 2Α, 2Β, 3Α, 3Β:  20 ευρώ

Θύρα VIP:  30 ευρώ

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα υπενθυμίζει σε όλους τους φιλάθλους ότι από αυτή την αγωνιστική εγκαινιάζεται η οικογενειακή κερκίδα, καθώς με την αγορά ενός εισιτηρίου των 15€ στη Θύρα 4 του ΕΑΚΚ θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι δύο γονείς, αλλά και τα παιδιά τους (ηλικίας μέχρι 12 ετών).

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται οτι εισιτήρια του αγώνα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr».

Best of internet