Να επιβεβαιώσει ότι είναι φαβορί

Να επιβεβαιώσει ότι είναι φαβορί

Gazzetta team
Να επιβεβαιώσει ότι είναι φαβορί

bet365

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Λίμπερετς κόντρα στην Σλόβαν (20:00, OTESPORT4) και θέλει τη νίκη ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του θεσμού.

Στα χαρτιά είναι το φαβορί και πλέον πρέπει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Τσεχία για να αντιμετωπίσει την Σλόβαν Λίμπερετς, μια ομάδα η οποία ταλαιπωρήθηκε από ιώση η οποία ανάγκασε τους παίκτες να μην προπονηθούν για πέντε ημέρες.

Η διεξαγωγή του αγώνα ήταν στον αέρα αλλά το σίγουρο είναι ότι με τα νέα δεδομένα στον Δικέφαλο του Βορρά πλέον καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί.

Στα αγωνιστικά ο Βλάνταν Ίβιτς θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς. Κάνιας και Τσίμιροτ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Ροντρίγκες, Μπίσεσβαρ και Τζαλμά να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Αθανασιάδη.

Από την πλευρά της η Σλόβαν Λίμπερετς θα αγωνιστεί με τους Ντουμπρόβκα, Μπάρταζακ, Χαβάρκα, Λάτκα, Σουκένικ, Καραφιάτ, Φόλπρεχτ, Μπαρτλ, Βουχ, Σικόρα και Μπάρος

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα