Χάσελμπαϊνκ, Ράιτ και Τσελίνο εμπλέκονται σε σκάνδαλα!

Κώστας Ζάλιαρης
Χάσελμπαϊνκ, Ράιτ και Τσελίνο εμπλέκονται σε σκάνδαλα!

bet365

Πάταγο προκαλούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο οι αποκαλύψεις της «Telegraph» για τον νυν τεχνικό της ΚΠΡ, τον βοηθό προπονητή της Μπάρνσλεϊ αλλά και τον ιδιοκτήτη της Λιντς, οι οποίοι φέρονται να έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα με μίζες!

Ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ βρίσκεται πλέον υπό διερεύνηση στους Ρέιντζερς, με τον ίδιο ν' αρνείται κάθε κατηγορία και να διαψεύδει πως διαπραγματεύτηκε για ποσό 64.000 ευρώ, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Τόμι Ράιτ που μέχρι νεοτέρας τέθηκε εκτός ομάδας στη Μπάρνσλεϊ.

Όσον αφορά στο μεγάλο αφεντικό της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο – από τον οποίο δεν μας κάνει καμία εντύπωση η εμπλοκή του σε τέτοια θέματα μιας και ... έχει προηγούμενα με τους νόμους και τις παραβιάσεις τους – εκείνος φέρεται να έχει συζητήσει το φλέγον ζήτημα της συμμετοχής τρίτης πλευράς σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών με τη μοιρασιά των δικαιωμάτων παικτών, πράγμα που απαγορεύεται ρητά από την FA.

Αυτό που... ενδεχομένως να παρουσιάζεται και ως ελαφρυντικό στην περίπτωσή του, είναι πως φέρεται να δήλωνε κατά τη συναναστροφή του με τους φερόμενους ως ατζέντηδες, πως: «δεν μπορώ να κάνω άλλα λάθη στην Αγγλία γιατί δεν θέλω να είμαι συνεχώς εκείνος που κάνει τις παραβάσεις...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα